Építkezés lakásfelújítás

Építkezés lakásfelújítás

"A Platinum Falfesték Színek: Minőség és Stílus Egyedülálló Otthoni Környezetért"

2023. december 15. - FERENC.N

"A Platinum Falfesték Színek: Minőség és Stílus Egyedülálló Otthoni Környezetért"

 

 A Platinum falfesték színek magas minőségű és széles választékuk révén kivételes választásnak bizonyulnak a lakberendezés terén. A Poli-Farbe Kft. által gyártott Platinum falfesték elsősorban élethű és gazdag színeivel nyűgözi le a felhasználókat, akik így egyedi atmoszférát teremthetnek otthonaikban. Az eredeti fehér színből indulva napjainkra 57 különböző árnyalatban elérhető, és folyamatosan frissül a színkínálat a legújabb trendek figyelembevételével.

 A Platinum falfesték extra nagy fedőképességgel rendelkezik, így egyrétegű alkalmazásával is tökéletesen fed és garantálja a gélesített, csepegésmentes tulajdonságokat. A széles színpaletta olyan árnyalatokat kínál, mint a mandula, bodza, komló, valamint további 48 szín, beleértve az új, divatos árnyalatokat is, mint például a búzafű, kék szellőrózsa, vasvirág, barna orchidea, lisztes üröm, liliom, brazil menta, hamvaska. A Platinum falfesték 1, 2.5 és 5 literes kiszerelésben kapható, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Az egyedi összetételű festék könnyen felvihető, tartós és ellenáll a kopásnak és a fakulásnak, hosszú távon megőrizve az esztétikus megjelenést.

dulux-polifarbe-hera-falfestek-szinek-otletek-001-o.jpg

A Praktiker oldalán a Platinum falfesték 1 literes kiszerelésben kapható

 

Milyen felületekre alkalmazható a Platinum falfesték?

A Platinum falfesték széles körben alkalmazható, beleértve a következő felületeket:

 

Vakolt falak

Régi festett falak

Gipszkarton

Fűrészporos tapéta

 

Ezek a felületek mindegyike alkalmas a Platinum falfestékkel történő festésre. Azonban kiemelten fontos, hogy a felület tiszta, száraz és zsírmentes legyen a festés előtt. Ha a felületen penész vagy algásodás látható, azt szükséges kezelni, mielőtt a festéket felvinnénk. A festés előtt célszerű alapozó réteget is alkalmazni a tartós és egyenletes eredmény érdekében. A festék száradási ideje általában 2-4 óra, de ez függ a hőmérséklettől és a páratartalomtól is. A második réteg felvitele előtt érdemes megvárni, amíg az első réteg teljesen megszárad. Az eszközöket a festés után azonnal tisztítsuk meg vízzel, mert ha a festék megszárad a szerszámon, már nehezebben távolítható el.

A bejegyzés trackback címe:

https://construction-renovation.blog.hu/api/trackback/id/tr4218281773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása